Yukarı Sağmalı İlkokulu

Vizyon: İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 8.30-14.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yukarisagmalliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YUKARISAĞMALLI MAH. YUKARISAĞMALLI KÜME EVLERİ YUKARI SAĞMALI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 113 ÇALDIRAN / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - VAN/ÇALDIRAN/YUKARI SAĞMALI İLKOKULU